سرخط خبرها
قالب وردپرس پوسته وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس

معرفی کمیته برنامه ریزی درسی

فعالیت کمیته برنامه ریزی و تدوین طرح درس:

از مهر ماه ۱۳۸۴

فعالیت کمیته برنامه ریزی و تدوین طرح درس با مسئوليت سرکار خانم نجفي پور به عنوان مسئول کمیته آغاز شد و در راستای تدوین طرح درس ،  اقداماتی به شرح  زیر توسط اساتید انجام گرديد.

–برگزاری کارگاه طرح درس جهت اساتید

–تعیین روند و چارچوب تدوین طرح درس و  اطلاع رسانی به اساتید

–برگزاری جلسات آموزشی در گروه های کوچک با  اعضای هیئت علمي  و نيز  مسئول کميته طرح درس ، جهت تدوين طرح درس

— همکاری و مشارکت فعالانه اساتید در نوشتن طرح درس

از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰

با پذیرش  مدیریت مرکز توسعه توسط سرکار خانم نجفی پور  در سال  ۱۳۸۶فعالیت کميته به شرح زير ادامه يافت :

–          باز نگری طرح درس های تدوین شده و نگارش طرح درس دروس جدید در سال ۱۳۸۶  با کمک اعضای کميته طرح درس،   ( تمامي طرح درس ها از نظر محتوا، سطوح اهداف آموزشي و تطابق آن با روش هاي آموزشي ارائه شده مورد بازنگري قرار گرفت .)

–          طرح درس دروسی که تا کنون تهیه نشده بود تدوین گردید و توسط بعضی  مدرسين در اختيار دانشجويان قرار گرفت. از ترم مهر۱۳۸۷  ارائه طرح درس به دانشجويان توسط اساتيد ضروري گرديد.

–          در ترم مهر ماه کتابچه طرح درس براساس هر رشته ، توسط مرکز EDC  تهیه شده و در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

–         نظر سنجی از دانشجویان در خصوص تاثیر ارائه طرح درس بر کیفیت آموزش

–         تدوین کتابچه طرح درس رشته پزشکی ( علوم پایه ، بالینی و فيزيوپاتولوژي ) با همکاري اعضاي هيئت علمي گروههاي مختلف  پزشکي

–         در سال ۱۳۸۸ کتابچه طرح درس پرستاری نیز با همکاری اعضای هیئت علمي گروه پرستاري تدوين گرديد .

–         در طی سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ طرح درس رشته های پیراپزشکی تدوين گرديد  .